За нас

ЗА НАС

RUNEL-TECH BULGARIA е фирма специализирана в проектирането и изработката на системи за автомобилна диагностика, устройства за оптимизиране на горивния процес на двигателите с вътрешно горене и устройства за управление на различни контролери ,както в автомобила, така и в индустрията. Вече 15 години предлагаме надеждно партньорство, високо качество на услугите и продуктите, които произвеждаме, внасяме и разпространяваме на пазара.

 

                                                                                           Нашите продукти

Ние предоставяме на клиентите си богат избор от универсална и специализирана автомобилна диагностична техника. Гарантирано качество, перфектна поддръжка и конкурентни пазарни цени!

                                                     Строг качествен контрол

Безкомпромисният контрол на качеството, както на продуктите производство на RUNEL-TECH BULGARIA, така и на тези от внос е единственият път напред. Всички наши продукти преминават напълно реален тест върху автомобили преди да бъдат предложени клиентите ни!

                                                      Гъвкавкавост на услугите

Ние от Runel-Tech Bulgaria  предлагаме на нашите клиенти виско квалифицирана техническа  помощ, навременни доставки, технологични иновации и съдействие при избора на продукт!

 


МЕНЮ

 

 

silueta contacto

Адрес: ул. Липа 2

Град: София

Телефон: 0889 114 782 ; 0888 462 348

И-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Бързо запитване